Prøvekjør bilen

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Aldri har det vært lettere å velge familiebil!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

Hvorfor velge Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid?

Elektrisk når du vil!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med 9,8 kWh (400V) batterikapasitet og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet. Bilen starter alltid på strøm for raskere respons og for å holde drivstofforbruket nede.

Hele 65 km rekkevidde!

Modellen har en elektrisk rekkevidde på inntil 65 km* og et forbruk på kun 0,13 l/ mil** gir svært lave driftskostnader.

*WLTP bykjøring **WLTP blandet kjøring

E-Tech plug-in-teknologien: 150 patenter!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1-ekspertise. E-Tech plug-in-teknologien er utviklet av Renaults ingeniører og inneholder over 150 patenter.

Romslig og praktisk!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har 447 liter bagasjerom, 2,7 meter lastelengde og en rekke nye sikkerhetsfunksjoner gjør dette til en perfekt familiebil.

E-Tech Teknologi

Opplev fordelen av E-Tech teknologi og tilpass kjøringen etter ditt behov med Multi-Sense. Optimaliser turen og reduser energiforbruket med Multi-Sense. Pure-Mode velges for 100% elektrisk kjøring. For maksimal kraft fra alle tre motorer, trykkes gasspedalen ned for aktivering av Sport-mode.

Optimal drivstoffeffektivitet

Med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har du muligheten til å redusere driftskostnadene med inntil 40% og kjøre inntil 80% av bykjøring i hel-elektrisk modus. Den ikoniske bilen gir deg god rekkevidde for både korte og lange turer.

Lading gjort enkelt

Lading er enkelt med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid. På kun 3 timer har du 100% batterikapasitet ved bruk av ladeboks (3,7 kW). I tillegg lades batteriet automatisk ved bremsing.

10 års erfaring med elbil

Takket være mer enn 10 års erfaring med elbil, har vi blant annet utviklet en innovativ girkasse og integrert energigjenvinningsteknologi hentet direkte fra Formel 1-verdenen!

Full oversikt med ny teknologi

Få full oversikt i MY Renault-appen og med vårt integrerte EASY LINK Multimedia-system. Her kan du planlegge kjøreturen eller forvarme bilen før bruk, samtidig som du har full oversikt over energiforbruket.

Nøkkeldimensjoner

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har god plass med 447 liter bagasjerom og 2,7 meter lastelengde får du med deg det du måtte trenge. Til tross for det romslige interiøret, fremstår bilen kompakt og med dynamiske former.

Galleri

Utstyrsnivå

 • Ladekabel for stikkontakt og Type2-kontakt
 • Automatisk klimaanlegg
 • EASY LINK 7" multimediasystem med navigasjon og smarttelefonspeiling
 • Aktiv nødbrems med fotgjengervarsling
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Pure Vision LED hovedlys
 • Renault nøkkelkort med handsfree-funksjon
 • Automatisk aktivering av nærlys/fjernlys
 • Automatisk nedblendbart bakspeil, lys og regnsensor
 • 18" aluminiumsfelger "Magny Cours"
 • R.S. Line ratt i skinn (uten varme)
 • R.S. Line eksteriør- og interiørdesign

Brosjyrer

Bilde av Bjørn Steinar Martinussen

Hei, lurer du på noe om Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid?

Ring meg gjerne direkte på +47 75135990 eller send meg en e-post på bjoern.martinussen@bilinord.no

Bjørn Steinar Martinussen
Kundemottaker

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå