Renault ZOE Komfortpakke Pluss

Kr 5 990,–
Kundeverdi kr 9 109,–

Kampanjen varer til 30.09.2019

Renault ZOE Komfortpakke Pluss

Pakken består av midtarmlene og bagasjeromsdeler. Kr 5 990,–

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Bestill pakke

Elektriske Renault ZOE er Europas mest solgte elbil gjennom tidene! Lekkert design, lang rekkevidde, 8 år/160 000 km batterigaranti, et interiør som gir en unik følelse av velvære og plass til 5 personer. Renault ZOE er alt dette på én gang!

Med tilbehør spesielt designet for ZOE får du praktiske løsninger som hjelper deg med både lagringsplass, oppbevaring og økt komfort. I tillegg gir du bilen et personlig preg som gjør din Renault ZOE til et unikt kjøretøy som passer din stil.

Nå får du en tilbehørspakke med midtarmlene og bagasjeromsdeler til spesialpris:

kr 5 990,–

Kundeverdi kr 9 109,–

Montering er inkludert i prisen.


Midtarmlene

Monteres mellom forsetene og gir behagelig hvile for armen og ekstra lagringsplass.

Bagasjeromsdeler

Fungerer som et dobbeltgulv i bagasjerommet. Praktisk for å skjule f.eks. ladekabler og samtidig frigjøre gulvplassen til annen bagasje. Toppgulvet kan løftes opp slik at du enkelt får tilgang til rommet mellom dobbeltgulvet.

VIL DU VITE MER OM

ZOE?

Renault ZOE Komfortpakke Pluss

Pakken består av midtarmlene og bagasjeromsdeler. Kr 5 990,–

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Bestill pakke

Om Oss

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Vårt mål er å gi deg en hverdag uten bekymringer for bilen. Derfor setter vi inn alle krefter for å gi deg den beste kundeopplevelsen både for bruktbil og nybil - slik at du kan kjøre videre og vite at du er trygg.