Renault MEGANE - Vårkampanje

Få inntil kr 31 250,-
i rabatt på Renault MEGANE lagerbiler!

Kampanjen varer til 31.07.2019

BE OM TILBUD PÅ MEGANE

Få inntil kr 31 250,- i rabatt på Renault MEGANE lagerbiler!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Nå har vi vinterkampanje på Renault MEGANE!

En sporty versjon for de som ønsker seg litt ekstra spenning – eller et design som skiller seg ut. Det innbydende og behagelige interiøret samt et stort utvalg av førerassistentsystemer gir en tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse.


Vi har biler tilgjengelig på lager med inntil kr 31.250,- i rabatt og vinterhjul inkludert i prisen**.

Kampanjepris fra
kr 262 250,-*

Førpris kr 293 500,-


Visste du at?

  • 20 år etter lanseringen av Renault MEGANE er det blitt solgt over 6,5 millioner enheter på verdensbasis.
  • MEGANE GT er den første bilen i sin klasse som er utstyrt med 4CONTROL-teknologi, spesialutviklet av ingeniørene i Renault Sport. 4CONTROL-understellet er en oppfinnelse signert Renault, som styrer bakhjulene. Funksjonen gir ekstra dynamikk og presisjon på svingete strekninger og større stabilitet ved høye hastigheter.
  • Renault MULTI-SENSE er standard fra Intens utstyrsnivået. Med Renault MULTI-SENSE kan du velge mellom fem forskjellige kjøremodus alt etter din dagsform og din personlig kjørestil.
  • Stort utvalg av førerassistentsystemer som blant annet: avstandsvarslig, avansert nødbremsassistent, fartsgrensevarsler med trafikkskiltgjenkjenning, adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsler, automatiske nær-/fjernlys, blindsonevarsler, easy Park Assist, ryggekamera, bakkestartassistanse.


*Så langt lageret rekker.

**Vinterhjul er ikke inkludert på MEGANE GT

VIL DU VITE MER OM

MEGANE?

BE OM TILBUD PÅ MEGANE

Få inntil kr 31 250,- i rabatt på Renault MEGANE lagerbiler!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Om Oss

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Vårt mål er å gi deg en hverdag uten bekymringer for bilen. Derfor setter vi inn alle krefter for å gi deg den beste kundeopplevelsen både for bruktbil og nybil - slik at du kan kjøre videre og vite at du er trygg.