Renault KADJAR - Vårkampanje

Få inntil kr 25 000,-
i rabatt på Renault KADJAR lagerbiler!

Kampanjen varer til 31.07.2019

BE OM TILBUD PÅ KADJAR

Få inntil kr 25 000,- i rabatt på Renault KADJAR lagerbiler!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Nå har vi vinterkampanje på Renault KADJAR!

Med selvsikkerhet, teknologi og komfort snur Renault KADJAR opp ned på de etablerte kodene: Økonomiske motorer, en rekke førerassistansesystemer, et bekvemt interiør og smart allsidighet gjør bilen til den ideelle partner på landeveien.


Vi har biler tilgjengelig på lager med inntil kr 25.000,- i rabatt og vinterhjul inkludert i prisen.

Kampanjepris fra
kr 298 500,-*

Førpris kr 323 500,-


Visste du at?

  • KADJAR tar det beste av SUV-, kombi-, og stasjonsvognsegmentene. Robusthet fra SUV-segmentet, kompakt og lettkjørt fra kombi-segmentet, samt modularitet og romslighet fra stasjonsvognsegmentet.
  • Om du velger en BOSE® Edition, får du BOSE® Sound System, parkeringssensor foran og bak, navigasjon, full LED hovedlys, oppvarmet frontrute i tillegg til mye annet standardutstyr.
  • KADJAR er romslig og best i segmentet med et bagasjerom på 472 dm3 (i VDA) og likevel kompakt, med dimensjoner på 4,45 x 1,61 x 1,84 m.
  • Motorene i Renault KADJAR er sterke, driftssikre og gjerrige. Renault KADJAR med Energy dCi 110-motoren er best i segmentet med et blandet forbruk på 0,38 l/mil og 99 g/km i CO2-utslipp.
  • Automatisk nær-/fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning og filskiftevarsling er standard på begge versjonene.


*Så langt lageret rekker. Gjelder ikke Nye KADJAR (2019).

VIL DU VITE MER OM

KADJAR?

BE OM TILBUD PÅ KADJAR

Få inntil kr 25 000,- i rabatt på Renault KADJAR lagerbiler!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM TILBUD

Om Oss

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Vårt mål er å gi deg en hverdag uten bekymringer for bilen. Derfor setter vi inn alle krefter for å gi deg den beste kundeopplevelsen både for bruktbil og nybil - slik at du kan kjøre videre og vite at du er trygg.